خواص عناب

هوالله الربی
" خواص عناب"

عناب ، میوه درخت کوچک و گرمسیری است که ارتفاع آن تا 10 متر نیز می رسد. این میوه را می توان از ایران تا هند  و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد. در هند و پاکستان آن را ایناب و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز ، خرمای چینی یا خرمای هندی می نامند.
عناب خشک بهتر از عناب تازه است  و طبیعت معتدل مایل به سرد دارد.
خواص:
1)    دستگاه گوارش: کاهش حرکات مربوط به دستگاه گوارش ، ملین ، درمان یبوست ، تقویت کننده دستگاه گوارش ، کمک به هضم غذا ،جلوگیری از نفخ
2)    خاصیت ضد التهابی: تقویت ضد التهابی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان مثل ویتامین ث ، کاروتنوئید
3)    قند خون و پارامترهای بیوشیمیایی: مهارکننده افزایش قند خون ، نزدیک کردن اوره – کراتینین – کلسترول – تری گلیسرید – هموگلوبین – هموگلوبین گلیکوزیله به سطح نرمال
4)    درمان سرماخوردگی و تنگی نفس و گرفتگی صدا: به دلیل داشتن لعاب زیاد ، پروتئینن ، ماد قندی و ویتامین ث
5)    کبد: کاهش سطح آنزیم های کبدی ،  مفید در کبد چرب
6)    خواب آور
7)    درمان نامرتب بودن ضربان قلب ، خستگی اعصاب ، تعریق شبانه
8)    آرام کننده اعصاب و ضد اضطراب
9)    تقویت حافظه
10)    برطرف کردن کم اشتهایی
11)    تقویت عضلات و ترمیم بافت های آسیب دیده
12)    استحکام دندان ها به دلیل محتوای فلور
13)    تصفیه و تولید خون ( درمان کم خونی)
14)    رفع خستگی
15)    برای سردرد و سرگیجه
16)    برای پرفشاری خون
17)     مقوی مغز
18)    برای تصلب شرایین
19)    سرعت بخشیدن در ترمیم شکستگی استخوان
20)    رفع سنگ مثانه

ارزش غذایی:
انرژی ، کربوهیدرات ، چربی ، پروتئین ، آب ، ویتامین آ ، ویتامین تیامین ، ویتامین ریبوفلامین ، ویتامین نیاسین ، ویتامین B6 – C- Ca- ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، پکتین ( فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی)

گردآورنده: خدیجه رزاقی


تعداد بازدیدکنندگان:1083
تاریخ بارگذاری:1396/7/9

کلمات کلیدی

1